Modalitati de plata

Numerar Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom La ridicarea produselor de la sediul nostru, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie! In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.

Ordin de plată (OP) Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către office[@]jaluzele-de-lemn.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.