Despre Masta Profile Romania

Despre Masta Profile Romania. Masta Profile Romania este specializată în fabricarea şi comercializarea de jaluzele de lemn si rolete, uşi de garaj, rulouri pentru căi de acces industriale şi sisteme de umbrire – jaluzele, rolete, rulouri exterioare din aluminiu şi PVC, perdele tip „falduri romane” şi parasolare. Puteti gasi informatii

despre jaluzele de lemn

in paginile prezentului site.

Masta Profile Romania

colaborează cu furnizori de prestigiu din Belgia, Italia, Marea Britanie şi Spania, are distribuitori în Bucureşti, Piteşti, Sibiu şi Constanţa, având, de asemenea, numeroşi  parteneri de afaceri la nivel naţional. Aceasta este o sectiune Despre Jaluzele de Lemn si Despre Jaluzele.

Masta Profile Romania

s-a specializat începand cu anul 2003 în fabricarea şi comercializarea produselor de tehnică parasolară:

jaluzele de lemn

,  rulouri exterioare din aluminiu, plase împotriva insectelor, jaluzele verticale, jaluzele orizontale din aluminiu, rolete, uşi de garaj rezidenţiale sau industriale, copertine, pergole, dar şi automatizări uşi garaj şi porţi batante, sisteme de parcare, bariere şi grilaje metalice.
Pentru că ne dorim să oferim cele mai bune soluţii clienţilor noştri, colaborăm cu furnizori de prestigiu din: Italia, Franţa, Polonia, Germania şi Grecia asa cum am mai spus. Va stam la dispozitie cu informatii despre jaluzele de lemn si ne puteti contacta Aici

Toate produsele noastre sunt concepute pentru a spori confortul din spaţiul de locuit sau de lucru al fiecăruia dintre dumneavoastră, de aceea încercăm să imbunătăţim permanent gama noastră de produse pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe.
Principiile după care ne ghidăm în alegerea gamelor pe care vi le oferim sunt:• decorarea cu stil atât a interioarele moderne cât şi a celor clasice;• confort şi relaxare;• protecţie;• calitate durabilă;• preţuri accesibile.

Puteti vizualiza gama noastra din jaluzele de lemn astfel: Jaluzele din lemn Basic, Jaluzele din lemn Premier , Jaluzele din lemn Luxury, Jaluzele din lemn Faux Wood, Jaluzele din lemn Stejar.

De asemenea, pentru toate celelalte game de produse din portofoliul societatii noastre va rugam vizitati www.mastaroll.ro